KARS / KAĞIZMAN - Paslı Esin Çağdaş Ortaokulu

Kas

İlçemizde yapılmakta olan Kafkas Projelerine https://kagizman.meb.gov.tr/www/kafkas-projeleri/icerik/829 adresinden ulaşabilirsiniz.

Okulumuzda Fet Eğitimi Hazırlık Günü kapsamında deprem tatbikatı yapılmıştır

Kas

Okulumuzda 2023-2023 öğretim yılında gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayaramı ve 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamalarına ait fotoğraflar

OKULUMUZDAKİ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Gönül AVCILAR koordinatörlüğünde, okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize Paslı Esin Çağdaş Ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

OKULUMUZDAKİ 29 EKİM KUTLAMALARI

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiirler, şarkılar ve tiyatro oyunları ile çoşkulu bir şekilde kutlandı. Başta törenimizi düzenleyen Türkçe Öğretmenimiz Betül ALTUNDAL olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı Paslı Esin Çağdaş İlk-Ortaokulu ailesi olarak kutlarız.

Mrt

Kafkas Üniversitesi Fenerbehçe gönüllülerinin okulumuza anlamlı katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Daha nice güzelliklere vesile olmanız temennisiyle, İyi ki varsınız...

Şbt

Öğrencilerimiz İngilizce öğretmenimiz Deniz ORMAN kordinetörlüğünde İngilizce writting becerisini geliştirme ve yeni arkadaşlıklar edinmek için İstanbul Gelişim Kolejinden gelen mektuplara İngilizce cevaplar yazdı.:)